ADRA KERSTDOZENACTIE 2020 KINDEREN HELPEN KINDEREN IN NEDERLAND

Lieve gemeente,
 
Juist in deze corona tijd is het belangrijk de liefde van Jezus te tonen aan allerlei mensen die dit nodig hebben. Daarom heeft ADRA al nagedacht over de kerst actie. Andere jaren werd u gevraagd om dozen te vullen met spullen voor kinderen in de armere landen. Dit jaar wordt het erg lastig met transport, distributie en strenge regels om de dozen voor kerst op de juiste plaats te krijgen. Daarom wil Adra dit jaar de dozen bestemmen voor de achtergestelde kinderen in ons eigen land (ja, die zijn hier ook). De distributie zal dan plaatsvinden via de voedselbanken. 
 
Omdat het ook lastig wordt om de lege dozen bij u te krijgen en de volle weer te verzamelen is er een aangepast plan bedacht:  
U kunt dit jaar dozen “kopen” voor € 30,- per stuk. Een aantal vrijwilligers van onze gemeente gaan dan de inkopen doen en zorgen dat de dozen gevuld worden voor kinderen van diverse leeftijden.    
Ons doel is minimaal 50 dozen te kunnen vullen! U kunt 1 of meerdere dozen ‘sponseren’ maar als € 30,- u te veel wordt, is een deelbedrag ook welkom. (meer kleinere giften maken samen weer 1 doos)
We willen per 1 november de inschrijving sluiten en kunnen dan de balans opmaken hoeveel dozen we kunnen vullen. (U heeft nog tijd om ervoor te sparen)
 
Hoe? U kunt de waarde van 1 of meerdere dozen overmaken op de rekening van onze gemeente,
 IBAN: NL25 INGB 0001 201303 met vermelding:
 ” kerstactie Adra ”
 
Heeft u vragen over deze actie dan kunt u terecht bij Leidy Knopper ( e mail: leidy.knopper@gmail.com ). Ook wanneer u mee wilt helpen om de spullen in te kopen en de dozen te vullen. 
Kijk dus in uw spaarpot of er in de vakantie nog wat overgebleven is waarmee u één of meerdere kinderen blij kunt maken. 
 
Met vriendelijke groet,
 
Leidy Knopper